KLEURinCULTUUR

KLEURinCULTUUR

KLEURinCULTUUR organiseert kunst en cultuur workshops voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar in Almere.

Heb je wel eens gemerkt dat als je een tekening maakt of aan het dansen bent je weer hele nieuwe ideeën krijgt waarvan je niet eens wist dat je ze had?!

Met onze Kunstbus, ARTlabs, naschoolse activiteiten en bijzondere wijkprojecten bieden wij kinderen de mogelijkheid om al spelend, experimenterend en ontdekkend kennis te maken met kunst en cultuur.

Ontdek KLEURinCULTUUR

Agenda

Artlab Archipel

7 september 15:15 - 21 december 17:00

Artlab Veldhoek – Kliederlab

27 oktober 10:00 - 11:00

Artlab Muziekwijk

27 oktober 13:30 - 15:00

Artlab Kardoes

27 oktober 15:00 - 16:00

Artlab Veldhoek – Kinderyoga

27 oktober 15:30 - 17:00

Meer activiteiten

Over KLEURinCULTUUR

Ons aanbod is verbonden met het onderwijs, aanwezig in de wijken en toegankelijk voor élk kind. Wij zijn er voor het Almeerse kind en richten ons daarbij in het bijzonder op kinderen die niet als vanzelfsprekend met kunst en cultuur in aanraking komen. KLEURinCULTUUR biedt deze kinderen de mogelijkheid om hun artistieke talenten te ontdekken en door te ontwikkelen.


Kunst en cultuur naschools

KLEURinCULTUUR biedt op kleurrijke wijze naschoolse cultuurparticipatie in de verschillende stadsdelen en wijken van Almere. Daarnaast coördineren we het Leerorkest Almere en werken we samen met andere (culturele) partners uit de stad.
Leer ons team kennen

Laatste Nieuws

Vacature: Voorzitter

14 oktober, 2021|

KLEURinCULTUUR is opzoek naar een nieuwe ervaren voorzitter! Benieuwd naar wat de functie precies inhoudt en of het iets voor jou zou kunnen zijn? Lees hier de hele vacature. KLEURinCULTUUR brengt op toegankelijke wijze naschoolse kunst- en cultuurparticipatie in de verschillende stadsdelen, buurten, wijken en brede scholen van Almere.

Kunstbus activiteiten met een tolk gebarentaal!

14 september, 2021|

Dankzij een samenwerking tussen Deelkracht en de Schoor zal er de komende 4 weken een tolk gebarentaal aanwezig zijn bij onze Kunstbus! Op woensdag 15 september starten wij een activiteitenreeks met de Kunstbus waarbij een Tolk Nederlandse Gebarentaal aanwezig zal zijn. Creatieve activiteiten toegankelijk voor ieder Almeers kind. In deze

What’s new?!

24 augustus, 2021|

Na een actieve zomervakantie zijn de scholen deze week weer begonnen en starten veel van onze Artlabs (waaronder een aantal nieuwe) ook weer op. Benieuwd naar onze zomer en plannen? Lees hier onze laatste nieuwsbrief! Subscribe en blijf altijd op de hoogte van de leukste activiteiten en nieuwtje!