Kunstbus

Met de Kunstbus organiseren we kunstzinnige en creatieve activiteiten waar kinderen gratis aan kunnen deelnemen. De Kunstbus rijdt door heel Almere. Naar een toffe buitenlocatie bijvoorbeeld, of een groot evenement. Lees meer.

ARTlab

Een ARTlab is een creatieve broedplaats waar we naschoolse kunst- en cultuurworkshops organiseren. Kinderen komen één keer per week samen om te werken aan hun sociale en creatieve vaardigheden. Lees meer.

SPACElab

Het SPACElab draait helemaal om technologie en de toekomst. Kinderen maken onder andere kennis met een 3D printer en Virtual Reality. Lees meer.

RECYCLElab

In het RECYCLElab leren kinderen op een creatieve manier te recyclen. Ze worden bewust van afval, duurzaamheid, klimaatverandering en alles wat daarbij komt kijken. Lees meer.

FASHIONlab

Bij het FASHIONlab krijgen kinderen de kans om hun eigen kledingstuk te maken. Ze leren het hele proces achter het maken van een fashionitem en eindigen de workshop met een modeshow! Lees meer.

Leerorkest Almere

Het LeerOrkest Almere (LOA) biedt kinderen van de basis- en middelbare school een eerste kennismaking met het bespelen van een muziekinstrument. Lees meer.

Bijzondere projecten

Af en toe organiseren we een bijzonder project over een specifiek onderwerp of thema, in samenwerking met scholen, (wijk)organisaties, bedrijven of buurtbewoners. Lees meer.