Ontdek onze Artlabs in jouw buurt:

De Kunstbus

De Kunstbus rijdt door heel Almere en staat op leuke buitenlocaties in de wijken of op grote Almeerse evenementen met allerlei kunstzinnige creatieve activiteiten waar je aan kunt deelnemen.

KLEURinCULTUUR zorgt  voor passend aanbod en vervult hiermee een verbindende rol tussen de bewoners en de aanwezige kunstenaars, culturele ondernemers en andere in de wijk aanwezige organisaties.

Vind ons in samenwerking met Talent in Opleiding (TIO) bij Cruijf Courts waar je bijvoorbeeld dansworkshops kan volgen, leert rappen of portretten kan schilderen van verschillende materialen; van alles komt voorbij. 

De Kunstbus is er voor het Almeerse kind om al spelend en experimenterend te ontdekken waar hij/zij/die enthousiast van wordt, de fantasie te prikkelen en creatieve interesses verder te ontwikkelen.

Naar de activiteit

Artlab

Heb jij stiekem al een van onze Artlabs gespot bij jou in de wijk? Een Artlab is een creatieve broedplaats waar we allemaal kunstzinnige en creatieve activiteiten organiseren en elke week op naschoolse tijden te vinden zijn!

Een plek waar we in samenwerking met organisaties als bijvoorbeeld de Schoor naschoolse kunst en cultuurworkshops organiseren om te werken aan creatieve en sociale vaardigheden. Maak bijvoorbeeld een collage geïnspireerd op het werk van Acrimoldo en het thema gezond eten. Maak een portret door na te denken over gezond eten en hoe je de vormen en kleuren van voedsel hierin kan verwerken.
Een plek waarin wij ons creatieve aanbod baseren op de behoeftes en vraag van de kinderen in de wijk. Van dansworkshops, kleding ontwerpen, djembé lessen tot aan graffiti kunst en een klei beeldjes maken in de stijl van bekende kunstenaars.

Neem een kijkje op de kaart van Almere en ontdek waar er een Artlab bij jouw in de buurt te vinden is waar wij jou graag ontvangen!

Naar de activiteit