De Kunstbus

De Kunstbus rijdt door heel Almere en staat op leuke buitenlocaties in de wijken of op grote Almeerse evenementen met allerlei kunstzinnige creatieve activiteiten waar je aan kunt deelnemen!

KLEURinCULTUUR zorgt  voor passend aanbod en vervult hiermee een verbindende rol tussen de bewoners en de aanwezige kunstenaars, culturele ondernemers en andere in de wijk aanwezige organisaties.

Vind ons in samenwerking met Talent in Opleiding (TIO) bij Cruijf Courts waar je bijvoorbeeld dansworkshops kan volgen, leert rappen of portretten kan schilderen van verschillende materialen!

Naar de activiteit

Artlab

Heb jij stiekem al een van onze Artlabs gespot bij jou in de wijk?  Een Artlab is een creatieve broedplaats waar we allemaal kunstzinnige en creatieve activiteiten organiseren en elke week op naschoolse tijden te vinden zijn!

Een plek waar we in samenwerking met organisaties als bijvoorbeeld de Schoor naschoolse kunst en cultuurworkshops organiseren om te werken aan creatieve en sociale vaardigheden. Maak bijvoorbeeld een collage geïnspireerd op het werk van Acrimoldo en het thema gezond eten. Maak een portret door na te denken over gezond eten en hoe je de vormen en kleuren van voedsel hierin kan verwerken.

Naar de activiteit

Ontdek KLEURinCULTUUR in jouw buurt: