Daar zitten we dan, met zijn allen thuis. Voor iedereen is dat wennen en het betekent ook voor onze docenten een grote omschakeling. Elke week geven zij door heel Almere een grote diversiteit aan kunstworkshops aan kinderen van 4 t/m 14 jaar. Door de komst van het coronavirus zijn de workshops voorlopig stilgelegd, maar we blijven niet stilzitten. Als we niet in de wijken terecht kunnen, dan gaan we online!

Omdat we jou ook in deze tijd willen blijven bereiken, verblijden en verrijken met kunst en cultuur introduceren we KLEURinCULTUUR TV. Elke werkdag van 15:00 – 15:30 uur live te zien op Facebook. Met elke keer een andere docent en een andere discipline.

Dans, goochelen, beeldende kunst: voor ieder wat wils!
De docenten van KLEURinCULTUUR zijn van alle markten thuis: dans, schaduwtheater, bewegingstheater, goochelen, rappen, pop art, een kunstwerk maken van afval en ga zo maar door. Je kan het zo gek niet bedenken of onze docenten kunnen het. Op KLEURinCULTUUR TV komt deze diversiteit van ons aanbod goed naar voren.

Een half uurtje kunst per dag
Kunst maken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In een korte workshop van een half uur laten we je kennis maken met kunst en laten we zien dat iedereen het kan. Jij dus ook! Met materialen die in elk huishouden te vinden zijn, laten we zien dat kunst overal in zit. Ook kan je natuurlijk je eigen lichaam gebruiken als instrument: om te dansen, om muziek te maken, om te acteren. Kijk live, zodat je contact kan hebben met de docent via de chat. Natuurlijk kan je de workshops achteraf ook allemaal terugkijken.

Abonneer je op onze kanalen en bekijk de workshops live op Facebook.