Leerorkest Almere

Krijg de kans om een instrument te leren bespelen onder en na schooltijd! Kies na een ‘speed date’ met verschillende instrumenten (waaronder bijv viool, saxofoon, gitaar, keyboard of slagwerk) het instrument dat het beste bij jou past.
Naast de instrumentale lessen vormen samenspellessen een vast onderdeel van het programma. Je leert al spelend en ontdekkend samen muziek te maken in je eigen schoolorkest. Het leerorkest is er voor alle kinderen, ongeacht talent of niveau. De lessen worden afgesloten middels een ‘mini-concert’ uitgevoerd op school voor de medeleerlingen, belangstellende familieleden en bekenden.
Neem hier contact op voor meer informatie.
Wie weet speel je binnenkort met je klasgenoten in jouw eigen schoolorkest.

Wat leer je bij LeerOrkest Almere?

  • Kennismaking met verschillende instrumenten
  • Zelf een instrument bespelen
  • Oefening baart kunst
  • Naar elkaar luisteren

Voor wie?

LeerOrkest Almere is vaak een samenwerking tussen KLEURinCULTUUR en een basis- of middelbare school: groep 7 en 8 van de basisschool en de eerste en tweede klas van de middelbare school.

Ben jij geïnteresseerd in een Leerorkest bij jullie op school? Of wil je zelf een project opstarten en zoek je nog samenwerkingspartners op het gebied van kunst, cultuur en innovatie? Neem dan contact met ons op via keshia@kleurincultuur.com.

Agenda

Fashionworkshop (7+)

5 juni 14:45 - 16:15