OVER ONS

Kleur in Cultuur laat Almeerse kinderen kennis maken met kunst & cultuur

Kleur in Cultuur maakt meedoen aan kunst & cultuur mogelijk voor kinderen van 4 t/m 14 jaar in Almere. Dit doen in de vrije tijd, vanuit 24 vaste locaties verspreid over de stad en in samenwerking met partners uit cultuur, welzijn en onderwijs.

Met ons workshopaanbod sluiten we aan bij de diversiteit van de bevolking en de unieke dynamiek en identiteit van Almere.

Kleur in Cultuur zet de waarde in van cultuurparticipatie en draagt bij aan gelukkigere, gezondere en socialere kinderen in de stad.

KERNTEAM

Kunstvakdocenten

In Almere wonen veel kunstenaars, muzikanten en andere creatieve mensen die als kunstvakdocent een rijke inspiratiebron zijn voor kinderen uit onze stad.

Raad van toezicht

Aanmelden als kunstvakdocent

Ons team bestaat uit enthousiaste, zelfstandige kunstvakdocenten die allemaal een andere achtergrond hebben. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kunstvakdocenten die zich aan ons team willen toevoegen. Heb je affiniteit met kunst en cultuur en lijkt het je leuk om les te geven aan kinderen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Je kunt contact met ons opnemen via info@kleurincultuur.com. Vertel even kort iets over jezelf, stuur je CV mee en laat ons weten wat je graag zou willen doen voor Kleur in Cultuur. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden voor samenwerking

We hebben al een aantal leuke samenwerkingen lopen en staan altijd open voor nieuwe partners. Wil jij graag met Kleur in Cultuur samenwerken? Laat het ons dan weten, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden!

Je kunt contact met ons opnemen via info@kleurincultuur.com. Vertel even kort iets over jezelf of het bedrijf waar je voor werkt en laat weten wat je ons te bieden hebt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.