OVER ONS

Kleur in Cultuur laat Almeerse kinderen kennis maken met kunst en cultuur

Bij Kleur in Cultuur geloven we dat ieder kind baat heeft bij deelname aan kunst & cultuur. Door ons veelzijdige en toegankelijke aanbod kunnen wij kinderen inspireren, stimuleren en motiveren om actief aan cultuurparticipatie te doen.

Ons aanbod is toegankelijk voor ieder kind 4 tot en met 14 jaar, in alle wijken van Almere met als doel om gelijke ontwikkelkansen, ontspanning en sociale- en culturele participatie voor ieder kind mogelijk te maken.

Kleur in Cultuur is dé Almeerse aanbieder van kwalitatief naschools kunst- en cultuuraanbod. Wij zijn expert in het aanbieden van verdiepende themareeksen en doen dit vanuit een faciliterende houding waarbij inspraak van de kinderen als doelgroep en mede- beslissers vanuit de kunstcommisssie leidend is. Daarnaast coördineren we het Leerorkest Almere en werken we samen met andere (culturele en maatschappelijke) partners uit de stad. Ons aanbod is toegankelijk voor ieder kind, in alle wijken van Almere met als doel om gelijke kansen, ontspanning en sociale participatie voor ieder kind mogelijk te maken.

KERNTEAM

Kunstvakdocenten

Bestuur

Aanmelden als kunstvakdocent

Ons team bestaat uit enthousiaste, zelfstandige kunstvakdocenten die allemaal een andere achtergrond hebben. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kunstvakdocenten die zich aan ons team willen toevoegen. Heb je affiniteit met kunst en cultuur en lijkt het je leuk om les te geven aan kinderen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Je kunt contact met ons opnemen via info@kleurincultuur.com. Vertel even kort iets over jezelf, stuur je CV mee en laat ons weten wat je graag zou willen doen voor Kleur in Cultuur. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden voor samenwerking

We hebben al een aantal leuke samenwerkingen lopen en staan altijd open voor nieuwe partners. Wil jij graag met Kleur in Cultuur samenwerken? Laat het ons dan weten, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden!

Je kunt contact met ons opnemen via info@kleurincultuur.com. Vertel even kort iets over jezelf of het bedrijf waar je voor werkt en laat weten wat je ons te bieden hebt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.