Culturele ANBI

Stichting Kleur in Cultuur heeft sinds 2015 de status van Culturele ANBI. Dat betekent dat de Belastingdienst ons aanmerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Wij passen de code Cultural Governance toe. Lees meer over de visie en missie van Kleur in Cultuur in het meerjarenplan.

Naam instelling: Stichting Kleur in Cultuur

Contactgegevens:

Stichting Kleur in Cultuur
Casa Casla
Weerwaterplein 3
1324 EE Almere
Nederland

IBAN: NL23 RABO 0395 6721 47
BIC: RABONL2U
Fiscaal nummer/RSIN: 8529 58766

Bestuur:

Hanna Hosselet
Jordi Conijn
Hilde Swart
Harry Vogel
Leendert Hinds

Beloningsbeleid:

De leden van het bestuur van Kleur in Cultuur ontvangen voor hun werkzaamheden geen beloning.

Schenking/lijfrente:

Wilt u ons steunen met een eenmalige of periodieke gift? Dit kan op een fiscaal aantrekkelijke manier: donateurs van een ANBI (algemeen nut beogende instelling) mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Jaarverslagen

Word kunstvakdocent!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe kunstvakdocenten die zich aan ons team willen toevoegen. Ben je een kunstvakdocent of kunstenaar en heb je affiniteit met onze doelgroep, neem dan contact op via info@kleurincultuur.com

Vertel in je mail kort iets over jezelf, stuur je CV mee en laat ons weten wat je graag zou willen doen voor Kleur in Cultuur. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerken?

Kleur in Cultuur hecht waarde aan samenwerkingen met lokale partners, culturele instellingen en maatschappelijk organisaties. Wij werken samen met kinderopbouwwerkers, wijkwerkers, de gemeente, culturele instellingen, sociale partners en buurtcommissies. Wil je een samenwerking aangaan met Kleur in Cultuur? Neem dan contact met ons op via info@kleurincultuur.com. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Financiers

De activiteiten en workshops van Kleur in Cultuur worden mede mogelijk gemaakt door Gemeente Almere en het Fonds voor Cultuurparticipatie.